Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KC

Čeho se chytnou Zelení, tam tráva neroste. Zní to jako protimluv, ale stačí připomenout lány kukuřice, řepky či solárních článků a hned víme, o čem je řeč. Stejné je to s inkluzí; Zelení dělají všechno možné, aby zničili poslední zbytky znalostí, které dětem ještě zůstaly.

13 0
možnosti
KK

Předpokládám, že děti autora navštěvují základní školu v jedné třídě spolu s několika inkludovanými, nejlépe romskými spolužáky. Anebo snad dítě autorovo je samo inkludované? ...

1 0
možnosti
DN

Inkluze problém s romskými žáky neřeší. Řešením je systematická práce s rodiči. Ti musí pochopit význam vzdělání u svých dětí a spolupracovat. Teprve pak se pohneme dál.

9 0
možnosti
DN

Viditelnější výsledky se stejně dostaví až za další generaci, která význam vzdělání a sociálního začleňování bude chápat přirozeně, nenásilně.

0 0
možnosti
MB

Asi neexistuje bizardnější státní program - jako je začneňování cikánského obyvatelstva . První záznamy od Rožmberků, v popravčích knihách ... Není možné, za 500 let !! Příčiny identické - loupeže, rušení klidu ... M.Terezie zavedla + syn, bezplatné školství ! Dnes = bezplatné školství + fabriky s nedostatkem zaměstnanců ! Co tedy pořád začleňujeme ? První , kdo má jít do školních lavic, jsou jejich rodiče a rodiče těch rodičů ! V podstatě neuvěřitelné a nemožné ... Nu, možné ! ... :-)

7 0
možnosti
ZZ

inkluzi zrušit, jako "největší zločin páchaný na dětech", jak zde před 2 dny tvrdila jedna starší učitelka

17 0
možnosti
JK

Tak. Doplatí na to obě skupiny dětí.

4 0
možnosti
JF

J25i72ř87í 40F55o75g37e12l

26. 7. 2017 7:19

Daleko větší chybou bylo zavádět ji....

16 0
možnosti
Foto

Ty děti samozřejmě nejsou postižené. Ale pokud se nezačne v rodinách Tak se ničeho nedosáhne.

A školy musí vystačit s penězi které dostaliy

3 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3497x
Člen předsednictva Strany zelených, působí na Ústavu religionistiky na Masarykově univerzitě v Brně.

Seznam rubrik