Diskuse

Je setkání s dalajlámou nebezpečím pro ekonomiku?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ať je Dalajláma takovej nebo makovej, nením to žádný zločinec a scházet se může s kýmkoliv a jestliže splní podmínky pro vstup na území státu také kdekoliv. Co je tedy Číńan za strategického partnera, když nám za toto vyhrožuje a hrozí sankcemi - tak takového partnera si milá vláda včele se Sobotkou a i se Zemanem může strčit za klobouk. Za ty rádoby omluvné keci si Sobotka a spol uřízly jenom ostudu a pohrdání.

4 0
možnosti

Takze i mnichovska dohoda byla vysledek pragmatickeho smysleni ucastniku. Tam slo o Ceskoslovensko a ne o Tibet. Princip je stejny.

5 0
možnosti

O s t r a t e g i c k é m partnerství s Čínou mluvil zpočátku jenom Zeman. To jsem spíše příčítal jeho snaze provokovat za každou cenu. Teď o tomtéž však nejen mluví, ale i to stvrzují svým podpisem zbývající nejvyšší ústavní činitelé - premiér a předsedové obou komor Parlamentu ČR. Není náhodou, že všichni tři jsou členové ČSSD. Pánům asi není nic známo o našem zapojení do evropských struktur a do NATO. Větší připokakanost a servilitu vůči komunistické Číně snad nikdo jiný na světě nepředvedl. Myslím, že je to jasný signál pro voliče, koho příští rok ve volbách do Poslanecké sněmovny n e v o l i t. :-/

6 2
možnosti
Foto

V čem politika strategického partnerství s Čínou v rozporu se zapojením do evropských struktur a NATO. Například působnost NATO se vztahuje snad pouze na EVROPU a menší kousek severní Ameriky.

2 1
možnosti

Každý marxista je nebezpečný pro ekonomiku, nejen dalajláma a jeho kecy. Bez ohledu na nějakou Čínu.

2 3
možnosti

ne nahodou dva z tech 4 jsou komuniste

0 0
možnosti

No hlavně bych se ptal, co to říká o těch distancujícíh se pánech. Všichni z nich rádi vyprávějí o blahu prostého lidu. Ale jediný způsob jak to blaho dokáží posoudit, jsou peníze. A jasně ukazují, že kvůli penězům udělají cokoliv. Takže pak ať se jejich příznivci nediví, že prachy vládnou světu.

3 0
možnosti
Foto

Co kdybyste nejdříve řešil Saudskou Arábii. Je to podstatně blíže. O stav lidských práv v Číně nechť se zajímá především Indie, Pakistan, Japonsko, Tibet atd.

4 4
možnosti

Ja myslim, ze se neresi ani tak Tibet a Dalajlama, ale predpodelanost nasich 4 nevyssich ustavnich cinitelu. Osobne mi Tibet a Dalajlama muzou byt v podstate ukradeni, ale chovani techto "politiku" ani nahodou!!

0 0
možnosti
Foto

Krutý otrokářský režim v Tibetu byl násilně svržen komunistickým diktátorem.

Na kterou stranu se chce kdo postavit ?

4 0
možnosti
Foto

samozřejmě na tu, že - jak se to říkávalao - právo národa na sebeurčení a svobodu být - chce-li - samostatným... A tady mi něco velmi nehraje, ať je historie jakákoliv. I děti bychom měli učit, že to, že je někdo malý, neznamená, že je ke strčení do kapsy, a to za žádných okolností. A že je moc fajn, že jsme lidem v zahraničí po okupaci nebyli lhostejní.

8 0
možnosti

Vstřícná předpodělanost R^

9 1
možnosti