Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

to je teda blábol ... inu, vencálek "vod zelenejch" ... fakt jsem si nemyslel že by tady mohla vzniknout strana která bude českej republice škodit víc než bolševici ... no a feťáci, anarchisti, mulťáci apod. kteří si nevím proč říkají zelení, to dokázali ...

13 3
možnosti

Vazeny autore, stovky let trvalo a miliony zivotu stalo nez se evropanum podarilo vybudovat civilizaci bez islamu. Proc vy a vam podobni hazete nasi historii a zivoty nasich predku do hnojiste? Ja jsem verici a nechci se dockat doby, kdy se budeme muset divat jak nam pali kostely a podrezavaji nase spoluobcany jako "neverici psy". Nase civilizace je takova jaka je a jakou ji nasi predkove vybudovali a vybojovali. Nechapu proc bychom se ji meli vzdat kvuli nejake bande pomylenych multikultidebilu.

38 0
možnosti
MV

Nejsem věřící,ale máte ve všem pravdu.Lépe bych to nevyjádřil ! R^

7 0
možnosti
MM

Na rozdíl od autora vnímám více fašizaci státu vůči jeho občanům.

31 1
možnosti
ZU

Proč sem ta verbež leze, když jsme tak hnusní....

15 1
možnosti
Foto

Ano, už delší dobu pozoruji něco, čemu říkám mečiarizace české společnosti. Není to přeci tak dávno, co Slováci málem nevstoupili do EU, protože mečiarovci a slotovci jednak měla plná ústa rasismu vyjadřovaných střídavě na adresu Romů a Maďarů, jednak též přenesení této rétoriky do slovenské mainstreamové politiky. Takový Ján Slota byl přece dlouholetým primátorem Žiliny a ve své funkci se rasistickými výroky nejenže netajil, ale dokonce i vychloubal. Ano, rovněž hospodaření s penězi bylo u těchto povedených kvítek velmi podobné tomu, co provedl Okamura "svému" Úsvitu. No, Slováci se z toho nakonec za vlády Dzurindy dostali, načež po celou dobu jejich blbnutí jsme na to koukali s otevřenou pusou a klepali si na čelo. Hm, sorry, ale dnes si mohou klepat na čelo Slováci, bohužel nad námi.

4 9
možnosti
DS

Souhlas, karma a nedejte se. Je nás, obdobně smýšlejících, víc:-)

5 24
možnosti
OU
JP

Koukám v diskuzi dvě třetiny nácků fašistů a xenofobů, ale zuby nehty se tomu pravdivému označení budou bránit.

 P.S. Doufám že dostanu alespoň 100 mínusů,ale pro pravdu se každý zlobí.

6 16
možnosti
DK

ja vubec ne...ostatne nevim, proc bych se takovemu oznaceni mel branit. Kdyz me nekdo nazve xenofobem, tak je to stejne jako by me nazval treba zahradnikem nebo Plzenakem.

14 0
možnosti
KS

pane autore,Vy jste ale skutečný Mimoň.

16 2
možnosti
MD

Skvělý text, děkujiR^

6 12
možnosti
JR

J80a90r82a 57R84a55n41k

2. 7. 2015 21:10

Jiz pred dvema lety vedel cely svet, ze v Turecku, Jordansku a Libanonu jsou zachytne tabory pro Syrany, mezitim jich pribylo o dalsi dva miliony vice. Nechapu, proc se CR nezabyva temito? Urcite mame v techto zemich konzulaty a mohou projit dokumenty internovanych, volne se pohybujici urpchlici ani zadost podat nemohou, tezko dokazou , kdy a odkud prisli.

3 0
možnosti
DK

Ja jsem proti imigraci, nicmene bezproblemovi imigranti by mi nevadili. Problem je v tom, ze do Evropy se vali imigranti ruzni. A dost pochybuju, ze prijede nejaka delegace do Turecka, Jordanska ci Libanonu, vybere si ty fajn kluky a holky a ty "spatne" jim tam nechaj a cestou do CR se jeste stavi v Italii a Recku a reknou "hosi, tak ty, co vam sem priplavali, si nechte, my uz si vezeme domu ty svoje, cau a mejte se fajn!".

3 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3497x
Člen předsednictva Strany zelených, působí na Ústavu religionistiky na Masarykově univerzitě v Brně.

Seznam rubrik