Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Svatá prostoto.. Napsat něco podobného nacionální socialista, tak ho za to zavřou až zčerná ;-D

0 0
možnosti

Pravidelně jezdím do Maroka na služební cesty, strávil jsem tam moře času a nikdy jsem s islámem neměl problém. A mám mezi muslimy i několik dobrých přátel. Váš poslední odstavec mě ale opravdu odrovnal. V první řadě se musí kdokoliv, kdo se přijde usadit do mé země a chce být dobrým sousedem snažit aby on byl dobrým sousedem a aby jsem se já nepřestal cítit bezpečně a jako doma. Pak spolu můžeme vycházet. Bohužel valná část emigrantů nemá základní představu o tom, jak by se měli chovat na ulici a chovají se opravdu jako bordel. Jedna z mých prvních a zároveň nejsilnějších vzpomínek na Tanger je neuvěřitelný nepořádek a másty zápach v ulicích. A to se pokoušejí zavést například v Teplicích. Zajeďte se někdy v létě podívat a posoudit.

0 0
možnosti

I88n46k10a 81M43a88n39k44a

19. 1. 2015 21:50

Nemá pravdu vůbec v ničem. Ale co je na tom opravdu hrozné je to, že on to ví! V roce  1990  oznamuje D. Cohn-Bendit, předseda Zelených v Německu:" My, Zelení, musíme usilovat  o to, aby do Německa přišlo co nejvíce cizinců. Musíme bojovat za jejich volební právo. Jakmile toho dosáhneme, budeme mít dostatečný elektoriát (voličstvo). A ten potřebujeme k přeměně ! této republiky." Pěkné neomarxistické vyznání, že Matouši? Jistě ho velmi dobře znáš. Nabrat voliče, ber, kde ber a zaútočit na demokracii

3 1
možnosti

I22n72k50a 62M18a31n37k66a

19. 1. 2015 21:39

Matouši, Matouši, to jsi nedomyslel. Takhle brzy se odkopat? Je to politicky rozumné? Co když se to obrátí a tvoji nevyhrajou?

0 0
možnosti

J81a31n 49B98u74r16i96a61n

19. 1. 2015 14:06

Pane zelený mozku Vencálku, chci se vyjádřit pouze k jediné věci a to je Vaše tvrzení, že:

"Muslimové nenesou odpovědnost za činy islámských radikálů o nic víc, než ji nesou křesťané za radikální evangelikály páchající atentáty na potratové kliniky."

Když je zavražděn nějakým křesťanem potratář, tak všechny prolife křesťanské organizace tuto vraždu odsoudí s tím, že to není křesťanský skutek a jako takový je neospravedlnitelný!

Když ale ve jménu Aláha vraždí muslim, tak jedná v souladu s učením a přikladem Mohameda a každý správný muslim by tento čin měl schvalovat. To, že jej často neschvalují znamená pouze to, že se jedná o vlažné, čili špatné, sekularismem načichlé muslimy!

To je docela zásadní rozdíl!!!

1 0
možnosti

A42n39d31r82e31a 24L65e98e

19. 1. 2015 11:23

Souhlasim ze s extremnima muslimama je problem a prilis tolerantni Evropa to bude muset resit, jinak to spatne dopadne. Nase kultura je takova jaka je a nemela by se prizpusobovat cizincum.

Ale naprosto nesouhlasim s tim hazet vsechny muslimy to jednoho pytle. A to je pointa tohoto clanku, se kterym souhlasim. Hodne jsem cestovala v muslimskych zemich, mam i par kamaradu muslimu a spousta "normalnich" muslimu odsuzuje tento extremismus. Bohuzel tito lide jsou pro media nezajimavi a proto se dela jen negativni publicita. A je mi smutno z tech chytraku v tehle diskusi, kteri nevidi za humna a mysli si ze kazdy muslim je automaticky terorista.

1 1
možnosti

Ale žena je v Islámu podřízena muži a ten má právo ji v určité situaci bít, ne tedy jak se mu zachce. A to neznamená, že každý muslim tříská manželku, to znamená, že Islám káže to, že muži jsou víc než ženy a že uhodit ženu je v určitém případě ospravedlnitelné. 

Odpadlictví od Islámu se někde smrtí trestá a vychází to z islámských textů. Liberální muslimové vám řeknou, že to tak není, ale takových je podle průzkumů menšina.

Už jen ten fakt, že náboženství, které se tak ohání tolerancí, mírem a nenucením nikoho k víře něco takového vůbec může připustit je  dost hrozné, totalitní způsoby do tolerantního náboženství nepatří. Islám bohužel ale totalitní tendence má

3 0
možnosti

Nesouhlasím s vámi ve všem, ale je dobré si vaše názory přečíst. 

A pak je za nějakých 5 let zkonfrontovat s tím, co budete psát, až zde začne platit právo šaríja, jak po tom touží a hodlají to i pro celou Evropu uplatnit naši milí, sluníčkoví, usměvaví, umírnění muslimové, pro něž je kamenování a sekání rukou božím přikázáním. 

Abbás, Allawi  z otevřených zdrojů jejich autentických mediálních výroků, odkazy netřeba doplnit, jsou k dohledání snadno. Takže vaše nic neříkající hezky namalované grafy mají vypovídací hodnotu ve světle těchto a podobných známých výroků nulovou. 

Doufám, že se již nazpaměť učíte súry Koránu v autentickém arabském znění, všechny jeho překlady jsou totiž podle muslimů neplatné už ze své podstaty, neboť nejsou a ani nemohou být doslovné v tom znění, jak je Alláhem vyvolený prorok Muhammad nadiktoval.

3 0
možnosti

Skvělý článek, ode mě karma a piště dál, je to potřeba! A z komentářů v diskuzi si nic nedělejte ;)

stejně všichni "argumentujou" jenom tím, co Vy jste v článku na základě věcných faktů vyvrátil....

2 5
možnosti

P23a66v85e29l 15M69a34c67h

17. 1. 2015 4:53

Pane Vencalek. Kdybych vas blog necetl sam, tak bych ani nikomu neveril, ze nekdo, kdo alespon trochu vi o islamu by takovou vec napsal. Kdyz se podivate co se deje skoro kdekoli na svete kde muslimove ziji tam take muslimove vrazdi "neverici". Je tomu bohuzel tak na vsech kontinentech s vyjimkou Antarktidy. Delaji to, protoze chteji rozsirit sarija zakon po celem svete. Nas problem nejsou jen ti radikalove, ale hlavne ti jejich podpurci jejichz cisla jdou do STOVEK milionu. Ano, do stovek milionu jak si muzete sam zjistit ctenim statistickych publikaci (podpora pro sarija zakon mezi muzlimy). Napadlo vas nekdy, proc se debaty podobneho druhu nikdy nevedou o hindu, budhistech, zidech a jinych nabozensvich? Mel byste se nad tim zamyslet a treba byste nasel odpoved sam a potom prestel takove nesmysly jako vas blog psat.

9 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3497x
Člen předsednictva Strany zelených, působí na Ústavu religionistiky na Masarykově univerzitě v Brně.

Seznam rubrik