Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Dalsi slunickovej pomatenec.

19 0
možnosti
ZK

Přesně díky takovým lidem jako jste Vy, to v Evropě vypadá tak, jak vypadá. Rv

19 0
možnosti
AF

Tak růžové, jak to líčí autor , to ale není ani náhodou.

Takový Abbas nebo Allrawi a jejich proslovy , co se dá vyslechnout na videích, jsou dostatečně výmluvné,

aby všichni věděli, co znamení Islám :-/ Pak jsou tady slova přímých účastníků v těchto zemích, nakonec i v zemích Evropy , a také u nás , když nevěsta musí podepsat souhlas s šaria !

 Tak nám, autore, nemažte medy !!

10 0
možnosti
Foto

A nějakou tabulku s údaji, jakou procentuální měrou se podíleli muslimští imigranti na té Vámi zmiňované "snižující se" kriminalitě, byste neměl...?

17 1
možnosti
VS

Stačí slyšet představitele českých muslimů pana Abbase a již není třeba žádného komentáře. Prostě co muslim to potencionální terorista stačí povel.

5 0
možnosti
VO

Az na to, ze pan Abbas neni predstavitelem ceskych muslimu - ackoli se tak rad nechava titulovat.

0 0
možnosti
BD

Po dlouhé době výborná analýza. Pisálkové v diskuzi právě potvrzují údaje uváděné v článku.

Vřele doporučuji si článek pročíst několikrát. a následně se zasmát nad pitomostmi v diskuzi. Stejně nejde nic zakázat.Žívotní styl se zakazuje velmi těžko.Kdo přijme islám na základě svého rozhodnutí a své zodpovědnosti, tak to dělá proto, že mu to nejvíce vyhovuje. A to se tady špatně chápe, protože 99% kritiků vůbec netuší o čem islám je.

4 15
možnosti
Foto

To možná ne, ale 99% kritiků pozná hlupáka na sto honů...

20 0
možnosti

A co kdyby muslimové zůstali v islámských zemích  našinci v Evropě ?

Nebyla by  to nejjejdnodušší a nejspolehliější prevence mezikulturních konfliktů ?

Mimochodem, skutečnostm že kvůli muslimům se v některých Evropských městech  zakazuí veřejné oslavy vánoc není lež ! Ani zprávy o nárutu násilné krimina¨lity  kvůli muslimům.

6 0
možnosti

Teď jsem se vrátil k autorovi.  Stana Zelených. Tak ten je jasnej.

11 0
možnosti
Foto

Verbálně odsoudit násilí je celkem snadná věc (tím spíš když muslimové mají povoleno lhát bezvěrcům). Já jim uvěřím až ze svého středu vyvrhnou všechny radikální elementy. Ti mladíci totiž nežili ve vzduchoprázdnu. Někde nakupovali jídlo, někde se cvičili ve střílení, někde bydleli. A někdo v těch komunitách o tom musel vědět.

20 0
možnosti
JO

Nesouhlasím s tím, že ČR nemá s přistěhovalectvím zkušenosti. V průběhu let se do ČR přistěhovalo více než 100.000 cikánů ze Slovenska. Ani po letech se nezačlenili. Oni se nezačlenili a česká společnost je nikdy úplně mezi sebe nepřijala. Je načase si říct, experiment se nevydařil, Češi mají raději homogenní společnost a s dalšími pokusy pár desetiletí počkat. Nebo počkat, až se začlení ti, co už se přistěhovali - ti ze Slovenska, zatím se tak nestalo. Něco o ghetech v ČR:

http://www.lidovky.cz/pocet-romskych-ghett-se-rozrusta-jsou-jich-uz-ctyri-stovky-pqj-/zpravy-domov.aspx?c=A110918_195344_ln_domov_sk

Chceme snad kromě cikánských ghet i gheta islámská? A poradíme si s nimi, když jsme si několik let neporadili s těmi cikánskými?

14 0
možnosti
JO

Poslední věta nemá být let, ale desetiletí.

0 0
možnosti
JO

V Indonésii žije skoro 90% Muslimů. V muslimských státech vyznává většina obyvatel Islám. V některých až 99% lidí. Muslimové se cpou do Evropy i jinam, dožadují se u nás respektování jejich práv, ale sami žádné cizí přistěhovalce ve svých zemích nechtějí. Kolik asi žije v muslimských zemí ateistů? To by se možná dalo spočítat na prstech, ti by tam byli totiž tak šikanovaní, že by museli odejít, pokud by vůbec přežili, kdyby tam např. někde vyslovili názor, že žádný Bůh není.

To multikulturní obohacení je jednosměrné, muslimové smí obohatit Evropu a stěhovat se do ní po statisících, ale ostatní lidé obohacovat islámské země v podstatě nesmí. 

Klidná arabská vesnička - v ČR jsou zatím také klidné české vesničky. Ovšem až budou obohaceny muslimy bude po klidu. 

Obohatit se můžu cestováním, stejně tak i oni, ale snad se sem nemusí hned stěhovat, když je to u nich tak super.

25 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3497x
Člen předsednictva Strany zelených, působí na Ústavu religionistiky na Masarykově univerzitě v Brně.

Seznam rubrik