Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Odpůrci NACISMU často hovoří o tom, že NACISMUS CHCE VYHLADIT NIŽŠÍ RASY, ŽE NACISTÉ se musí pevně držet MEIN KAMPFU a jejich nejvyšším životním vzorem je ADOLF HITLER, že je povinností NACISTŮ muslimů pro svého VŮDCE dobývat země NIŽŠÍCH RAS a tyto PODLIDI, pakliže se NESTANOU OTROKY, vraždit. Když takto odpůrci NACISMU hovoří, používají stejnou rétoriku jako radikální NACISTÉ – ti by si totiž takový NACISMUS přáli. Naštěstí však NACISMUS takový není. Musíme si uvědomit, že NACISICMU skutečně není žádná homogenní jednotka – na světě je celkem asi 1,6 miliardy NACISTŮ a v každé NACISTY obývané zemi, v každém regionu, dokonce v každé NACISTICKÉ rodině je NACISMUS chápán jinak. Někde je pro NACISTY obvyklé se VRAŽDIT ŽIDY, jinde ne, někteří NACISTÉ NENÁVIDÍ SLOVANY, jiní ne, někteří dodržují STAROGERMÁNSKÉ RITUÁLY, jiní ne, a mnozí NACISTÉ navštěvují STRANICKÉ SCHŮZE, a mnozí ne. Ačkoliv IDEOLOGICKÉ CVIČENÍ NA STRANICKÝCH SCHŮZÍCH jsou součástí tzv. „pěti pilířů NACISMU“, NACISTA, která NIC PROTI SLOVANŮM NEMÁ, vám na váš zvídavý dotaz odpoví, že pro to, aby člověk byl dobrým NACISTOU, se musí především snažit být dobrým člověkem a svou IDEOLOGII mít hlavně v srdci. Radikální NACISTA by namítnul, že TENTO NACISTA není správnÝM NACISTOU. A to stejné by o ní řekl odpůrce NACISMU ze sdružení NACISMUS V ČR NECHCEME, který vidí NACISMUS tak, jak si ho radikální NACISTA představuje.

21 0
možnosti
RS

"vraždí a žerou malé děti". To je zajimava a malo diskutovana myslenka. Jak je to u muslimu s kanibalismem? Zakazuje to koran? V internetu o tomto tematu lze najit spoustu zprav. Toto je prvni zminka v ceskem jazyce, kterou jsem nasel. Taky to rezani hlav pred kamerou, neni to vlastne  ritualni porazka? Fakt.

0 0
možnosti
TB

Nemusejí zrovna malé děti žrát, ale úplně stačí, že si berou za manželky desetileté holčičky ... říká se tomu PEDOFILIE !!

8 0
možnosti
Foto

Děti nežerou, jen si berou malé holčičky za manželky: https://www.youtube.com/watch?v=e-WiE3Vg14A .

10 0
možnosti
JB

Aby mohlo někdo napsat dostatečně fundovaný článek, neměl by mít POUZE zelený mozek, ale měl by mít základní přehled alespoň minimální , jak to chodí v běžném životě, měl by mít za sebou delší praktický pobyt v tradičních islámských zemích a měl by si umět něco zažít také v islámských čtvrtích přistěhovalců v Evropě. Ale přečíst si jen několik statí v tisku, vybrat si co se mi hodí, zahodit co se mi nehodí do krámu a vystupovat jako znalec je vrcholem TRAPNOSTI. U zelených se tito lidé objevují až příliš často ;-€;-€;-€

18 0
možnosti
Foto

Každý hlas, který trochu zmírňuje tuhle nesmyslnou a hloupou hysterii, je dobrý R^

Skutečně se zdá, že Češi, ač tu téměř žádné muslimy nemají, bojujou na internetu proti islámu "nejsrdnatěji". Nebude to proto, že snad byli největší ochránci lidských práv - stačí si přečíst, jakej aplaus budí v diskusích návrhy na zakáz islámu, deportace muslimů atd. Spíš jsme jen největší zabedněnci a poserové, kteří nedokáží rizikům čelit s klidem a důstojně. Třeba jako Angličeni po útoku na londýnské metro nebo Frantíci teď.

4 29
možnosti

No jistě. Angláni a  Frantíci si vedou naprosto skvěle. Mají doma  celá muslmská města, kam si policie nedovolí ani vkročit.

Vy jste taky pokrokový myslitel ;-D

19 1
možnosti
FK

"Má svůj svět jinak vymyšlenej"... Nic víc slušného k tomu dodat nelze.

5 1
možnosti
AK

Autor je ze strany zelené, což již řekne skoro všechno. Jinak jeho blábol  postrádá všechno možné, hlavně ovšem oporu v reálném světě.

Rozhlédněte se a přestaňte relativizovat. Aha, vy to vlastně máte jako politiku, protože se vám líbí příliv volebních hlasů od imigrantů jiným (úspěšnějším) kolaborantským stranám na západě. Tak to už tomu rozumím.

13 1
možnosti
PM

Zkiste prosím napsat jediný protiargument proti faktům uvedených v blogu, ano?

Kopat do autora a jeho politického přesvědčení je trošku pod úroveň, nemyslíte?

0 7
možnosti
Foto

No, když vydali karikaturu Mohameda s bombou v turbanu, tak najednou byly demonstrace tisíců muslimů pálících vlajku. Viděl jsem dost karikatur Ježíše Krista a podobnou reakci na to jsem nikdy neviděl. Když sami muslimové říkají, že žena je méně než muž (http://ivopeterka.blog.idnes.cz/c/436327/Mohamed-Abbas-je-rasista.html), tak co pak chcete od české společnosti? Aby je nesmyslně omlouvala? Potkal jsem osobně za život několik muslimů a uvědomuji si, že mezi muslimy jsou normální lidé. Jejich víra je však jako taková poznamenaná tím, kdo ji založil. Prorok Mohamed jako dokonalý člověk - strašidelný mýtus, kterého se muslimové z principu nemohou nikdy zbavit. A zde vidím základ problémů islámu jako takového a důvod, proč se mezi nimi vyskytuje tolik radikálů.

16 1
možnosti
AK

Naprosto souhlasím s panem Peterkou.  Dokonce v koránu je, že Mohamed schvaluje bití žen, pokud je žena neposlušná. Pokud není služkou, jak má být. Stačí, když si najdete zpověď exmuslimky Pavlíny Bitarové. Žena je jen poloviční muže, musí chodit za ním ne před ním, muž jí muže kdykoliv zapudit bez udání důvodu.  Děti patří asi od 6 let muži, pokud žena je týraná a nechce s ním už žít a uteče s nimi čeká jí Fatwa atd.

13 0
možnosti
MK
TJ

Do jižní Libye s tebou.

8 0
možnosti
JK

Ne nadarmo se říká - co zelený, to blb

22 1
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3497x
Člen předsednictva Strany zelených, působí na Ústavu religionistiky na Masarykově univerzitě v Brně.

Seznam rubrik