Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VN

Co víte o šarii jiného , než papouškují naše media

0 2
možnosti
Foto

P93e91t42r 91K69r45á74l

14. 1. 2015 19:39

islám a židé a to i v ČR.... dále zde uvidíte řeči o islámské armádě a to melou muslimové v ČR, kterých je tu pár, tak co bude dělat několik milionu až je sem pustíme?

https://www.youtube.com/watch?v=G1deuVlHBVI

židé další:

https://www.youtube.com/watch?v=GxsHv_f9oxw

4 0
možnosti
Foto

P98e72t73r 71K21r35á41l

14. 1. 2015 19:18

jinak znáte ZUS zony? Je to ve Francii, platí tam již šaria a je to oblast v podstatě státu ve státě což nechápu neboť pokud zvolím stranu a ta tvoří právo, které však neplatí pro čtvrtě v mém městě, kde vládne mnou nezvolená policie bez mého zvoleného práva a to dokonce proti LISTINE ZAKLADNICH PRAV A SVOBOD, kterou mimochodem ČR má v Ústavě! a to vše bez volební legitimiti! TEdy vládnou v dané zemi bez jakéhokoliv oprávnění a proti základním pravidlům.

chcete zase lhát, že si vymýšlím nebo přiznáte pravdu? Příjde vám normální, že si někdo zavádí vlastní zóny a právo, kde se policie daného státu bojí v kročit a nemá pravomoci bez zvolení lidu?? Pokud ano kolik jste dostal petrodolarů a jak se vám večer spí? Nebo jste opravdu tak naivní a vyměníte demokracii za islám?

důkazy snahy změny našeho práva při tom jak sami tvrdíte "HRSTCE MUSLIMU v ČR"

zdroj: http://www.sharia4czechia.com  ideálně přímo na: http://sharia4czechia.com/islam/

zde najděte bod DEMOKRACIE, kterou jak zjistíte odmítají, takže kdo tady lže? Ta stránka patří muslimům a nějak se netají svoji averzí vůči demokracii a  to je jich tady pár! Jak to asi bude vypadat až jich tady bude mnoho? A tohle jsou podle vás ještě ti umírnění  a přitom jdou proti ústavě ČR svými požadavky, kdy chtějí měnit společnost.

mimochodem to co se u nás děje je diskriminace většiny což znamená, že někoho znevýhodníte podle rasy, víry nebo čehokoliv. Za co jako? Je špatné, že jsem bílí? Je špatně že podle mě bůh je dobrý a nechce všechny kolem zabíjet? Je špatné, že mám vlastní mozek a názory a tak zasloužím trest nebo co jako?  Nějak se zapomnělo že dle základních práv máme právo všichni na stejné soudy a práva bez diskriminace a to i bíli.

a ještě nakonec i kdyby byli muslimové svatí proč pomáháme druhým, když nemáme dost peněz a práce pro naše vlastní lidi? To je snad normální? Máte-li dítě s horečkou koupíte snad taky antibiotika za vaše peníze černouškovi v Africe a svoje dítě necháte bez léků? Píši to, protože tohle dělá vláda

12 0
možnosti
Foto

P73e37t98r 80K78r21á67l

14. 1. 2015 19:30

připojuji důkazy mírumiluvnosti  islámu:

(sura-verš)

2-154 (důvod sebevrahů a bojovníků)

A neříkejte o těch, kdož byli zabiti na stezce Boží: „Jsou mrtvi!“ Nikoliv; oni živi jsou, avšak vy to netušíte.

2-191;192;193  (tady vidíte, že mír bude jen pokud budete muslimové)

Zabíjejte je všude, kde je dostihnete, a vyžeňte je z míst, odkud oni vás vyhnali, vždyť svádění od víry je horší než zabití. Avšak nebojujte s nimi poblíže Mešity posvátné, dokud oni s vámi zde nezačnou bojovat. Jestliže však vás tam napadnou, zabte je - taková je odměna nevěřících!

Jestliže však přestanou. . . tedy Bůh věru je odpouštějící, slitovný!

A bojujte proti nim, dokud nebude konec svádění od víry a dokud nebude všechno náboženství patřit Bohu. Jestliže však přestanou, pak skončete nepřátelství, ale ne proti nespravedlivým.

7 0
možnosti
Foto

P94e42t79r 18K22r94á19l

14. 1. 2015 19:07

jouda asi nikdy nečetl korán:

v koránu se zakazuje mít za přítele nevěřícího a spolupráce je jen za jistých podmínek. V případě války lze dojít k míru, ale je zde věta bojujte dokud všehcno náboženství nebude patřit bohu tj. nepřítel se dá na islám. To je přímo v této svaté knize, tedy pokud jste věřící muslim znalí koránu musíte toto prosazovat. Těchto veršů je zde dost a o tom, že islám je obraný se nechte vysmát :-)

vždyť Mohamed po odchodu z Meky do Medíny oslaboval a všelijak likvidoval svojí opozici a dokonce v mnoha verší najednou začal stavět židy jako nevěřící. Tady začal přepadávat obchodní karavany z Meky do Sýrie a DONUTIL, tak k vojenskému zásahu Mekánce, kteří několikrát bojovali a nakonec sám Mohamed vytáhnul na Meku, kde se mu nakonec podrobili tedy učinil útok na svoje město zrození. Okolí mimochodem bylo vždy pobyto nebo se muselo obrátit na islám a takto se Mohamedovi dařilo vytvořit silný muslimský stát s počátku útoků mimo tyto země směrem ven, poté umírá a pokračují v dobívání jeho následníci.....  no nevím viděl jste tohle dělat Ježíše?

2) statistiky nevím, kde jste vzal, ale např statistika Švédska ohledně znásilnění je snad jednoznačná, nemluvě o tom, že pokud podle vás znásilnit např. 12 muslimy holku ať už byla jakoliv vyzívavá a  u soudu pořvávat, že je to ok neboť je to lehká slečna slušně napsáno my příjde prasečina, třeba až to udělají vaší dceři nebo ženě procitnete, ale to už bude pozdě.

V TV jsem viděl  hořet v Evropě ve velkém auta jen ve Švédsku a Francii a vždy šlo o muslimy

7 0
možnosti
VN

Každá náboženská kniha se dá vyložit na milion různých způsobů , bible není vyjímkou.

0 0
možnosti
Foto

co si myslí jouda od zelených je mi u záděle

5 0
možnosti
IV

Exot. Všude je plno záběrů, jak ti, co se zarazili ve středověku řežou jazyky, sekají údy, věší, odpižlávají hlavičky, po civilizovaném světě provádí teroristické útoky. Przní malé děti, ženské kamenují atd. A tenhle exot to popírá. To má být provokace nebo je to další Forrest?8-o

10 0
možnosti
EM

Strana zelených - víc už není třeba dodat. Rv

11 0
možnosti
JK

J74a46n 15K84v90a88p21i50l

14. 1. 2015 16:46

Nevím sice, zda muslimové zakazují Vánoce a žerou malé děti. Ale zcela jistě vraždí, žena je u nich méněcenná, kamenování, znásilňování a otroctví - nějak jste na to poza pomněl. Také hromadné vyvražďování křesťanů a jiných komunit v Africe i jinde je faktem. Stačí si pročíst zprávy třeba za týden zpět. Srovnávat tato zvěrstva s útoky

nějakých pomatenců na potratové kliniky, to opravdu žádá zdravý žaludek.

20 0
možnosti
DE

D37a47v41i68d 90E75v70a79n

14. 1. 2015 16:46

V první řadě by si pan religionista měl uvědomit jednu podstatnou věc. Islám se nikdy nebude podřizovat nadřazeným autoritám.

Islám je v současnosti v historické fázi, ve které bylo křesťanství zhruba před 600 lety za mistra Jana Husa a řeší podobné otázky jako "máme se podřizovat vrchnosti?"

"Máme uznávat světské autority?" Máme žít v demokracii nebo zřídíme chálífát? Muslimové i na našem území usilují o právo šaría, aby se nemuseli podřizovat naší vládě.

Islám je ve stejné fázi, jako když Španělé násilně obraceli domorodé středoamerické obyvatelstvo na víru. Nebo jako když husité vypalovali kostely a bořili kláštery.

Káží a praktikují to, co my už máme dávno historicky za sebou...nechápu jediný důvod, proč bychom si tím měli procházet znovu, nebyla to lehká cesta...jsou stovky let za námi, a zaostávají ve všech směrech. Nevidím jediného muslima, který by tomuto světu za posledních sto let něco podstatného předal. Křesťanů bych napočítal desítky, možná stovky....

8 0
možnosti
KC

Pane Vencálku, přispěl jste k tomu, že Zelení jsou nevolitelní.

20 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3497x
Člen předsednictva Strany zelených, působí na Ústavu religionistiky na Masarykově univerzitě v Brně.

Seznam rubrik