Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Vencálku, možná jste v tom Švédsku, Británii, Francii nebyl na těch správných místech. Asi byste se tam ani neodvážil.

Máte pravdu, že česká média situaci moc nepomáhají, zarytě vyhledávají srdceryvné příběhy trpících uprchlíků a snaží se masírovat společnost. Ani si neuvědomují (stejně tak, jako vy sluníčkáři, paní ombudsmanka apod.), že tím výrazně přispívají k těm nenávistným náladám. Úporná obhajoba islámu vyrobí rasistu a xenofoba z každého zatím nerozhodného člověka. A těžko lze pominout objektivní fakt, že islám je s evropskou kulturou prostě nekompatibilní.

I já znám slušné muslimy (stejně tak jako slušné cikány). Ale ti (muslimové i cikáni) jsou integrovaní do naší společnosti pouze proto, že rezignovali na svoji kulturu v ortodoxní podobě a byli ochotni se přizpůsobit. Což bohužel většina z nich ochotna není.

Pan Konvička má logicky úspěch u velké části populace, protože se nebojí nahlas pojmenovat některé skutečnosti, které jsou v naší demokracii považovány za politicky nekorektní a "nesmí" se vyslovovat nahlas.

45 0
možnosti
Foto

Sbirani pomyslnych bodu u lidi ze ctvrte cenove a extremistu povazujete za uspech? ... ja ne

1 6
možnosti

Autore, když už nás hodláte poučovat, že Ti kdo zde nechtějí islámské přistěhovalce vlastně schvalují německé koncentrační tábory, měl byste lépe znát historii. Fašiszmus je italská ideologie ( nijak likvidaci židů nevyznávající) nikoli německá a za vznik KT nijak nemůže. Ta ideologie co dala vzniknout vyhlazovacím táborům je nacionální socialismus čili nacismus. A co se týká islámu je to stejně nebezpečná ideologie (nikoli náboženství) jako byl nacismus. V tom mě utvrzují denní zprávy o skutcích IS. Pro mě za mě ať si islám existuje, ale do evropy tato nesnášenlivá ideologie nepatří.

18 1
možnosti
MV

Souhlasím se vším, ale koncentráky / vyhlazovací tábory vznikly dřív - první postavili Angličani během Búrské války v Jižní Africe, další na průmyslové úrovni pak bolševici v Rusku po 1917. Mám dojem, že snad ještě za Lenina, i když mistr se stal až Stalin ...

Takže Adolf jen olízl mozek soudruhům a dál vylepšoval ...

1 0
možnosti
BP

Je fakt,že se na této vlně sveze i nějaký počet extrémistů. Hlavním fenomenem je ovšem zákon akce-reakce. Vláda jde zatím na ruku spíše multi-kulti pometencům,kteří by rádi rozdávali hrstmi peníze daňových poplatníků cizincům a na vlastní obyvatele( voliče) kašle

14 0
možnosti
MV

Multikulti to mají především jako dokonalý byznis - v podstatě bezpracně tahají peníze ze státního rozpočtu a různých fondů; a jejich výsledky jsou víc než tristní - viz "integrace Romů" u nás například ...

1 0
možnosti

Naši představitelé (a nejen naši) jsou humanističtí, ochotní pomáhat všem občanům ohrožených v jejich zemi, jen ten národ, kterému vládnou se jim velkou většinou jaksi nehodí do politické linie.

3 0
možnosti
JP

J65a32n 72P95i86ň92o50s

3. 7. 2015 6:23

Diky za clanek. Az je mi z toho spatne. Kdyz k tomu jeste clovek prida zdejsi diskuzi "normalnich" obcanu sympatizujicich se sympatizanty nacismu, tak to teda potes. 

Otazka do plena: kde jsou vsichni ti imigranti, ze kterych jsou vsichni tak pripodelani? Kdy jste naposledy narazili na nejakeho imigranta tmave pleti? Pred rokem? Nebo mozna jen v televizi?

9 20
možnosti
OU
JT

Fasizace i islamizace jsou hrozby. Islamizace je ale hrozba hroznejsi.

12 0
možnosti
MJ

Hezké brzké ráno.

Ano, zcela souhlasím, fašizace je tu. Je to stejné jako o Cikánech. Cikány zdejší "demokraté" posílají o sběrných táborů.V současné době mají spoň cikáni klid. Nejsou dnes in. In je islám. Dobře se to daří těm z IS. Dobře to dělají.

2 18
možnosti
OU
PG

"A ne, neposílejte mě, ať se jedu podívat do Británie, do Francie nebo do Švédska, abych viděl „jak to tam dopadlo“ – už jsem tam byl a řeknu vám, že jediný rozdíl mezi těmito zeměmi a islámem téměř nepoznamenanou ČR je v tom, že jde o země s daleko vyspělejší demokracií, mentalitou a sociální a politickou kulturou."

Už si můžeme jenom sázet, ve které z těchto zemí nám to šťastné soužití přeroste v otevřenou občanskou válku. Já tipuji Francie. Co tipujete vy?

25 2
možnosti
BP

Francie 10:4 do 10 let.Švédsko 7: 2 do 12 let. Vznik regionálních bojových akcí - cca 2:1 do 5 let.

4 0
možnosti
RB

Tento blog je truchlivá ukázka používání slovíčka o jehož významu ví autor kulové. Prej fašizace...

11 2
možnosti
VB

Hezky clanek. Ja porad doufam ze lidi kteri chteji pomoct nejsou v mensine ale ty diskuze vypadaji zalostne :( I kdyz se nasi politici pochlapi a par lidem utikajicim pred valkou pomuzou bude to jen kapka. Tusim ze se mluvilo o 2000 lidech. Myslim ze bychom mohli pomoct vice... Taky je mi lito tech lidi co tady pisou ze je okradame a ze to budou platit oni... Pokud prijmeme 2000 uprchliku a ekonomicky aktivnich je jen 1/4 cechu a prezit se da za 10 000czk mesicne pak by to pro 1/4 cechu znamenalo darovat 8 czk na mesic, na zachranu alespon 2000 lidi pred valkou ve ktere nechteji bojovat... Za me muzu rict ze pokud bude nejaka verejna sbirka rad na takovou vec dam vice nez 8 korun a verim ze nas bude vic. Doufam ze dost na to aby kazdy z tech chudaku (mysleno finance) co tady pisou ze na to nemaji si tech svych 8 korun mesicne mohli nechat.

6 18
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3497x
Člen předsednictva Strany zelených, působí na Ústavu religionistiky na Masarykově univerzitě v Brně.

Seznam rubrik