Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

člověk s jiným názorem je fašista...no to jste opravdu demokrat ;)

16 2
možnosti
JF

Demokracie u těchto lidí končí přesně tam, kde začínají jejich zájmy. V tomto bodě se stávají z jejich oponentů třídní nepřátelé, které dnes nálepkují a v budoucnu je budou zavírat.

11 0
možnosti
JS

Než budete příště psát takovéto dludy zjistěte si informace, zvláště to co je fašismus. Je modní záležitostí hlupců pojmem fašismus operovat aniž vědí co tento pojem znamená.

12 3
možnosti
Foto

Je modni zalezitosti hlupcu tvarit se, ze jde o pojmy a ze o ni jim rozumi ;-)

3 1
možnosti
MP

"Předseda jihomoravské krajské organizace Strany zelených"

To hovoří za vše;-D Zelená verbež už je roky odpornější než ta rudá...

15 3
možnosti
ZK

dobrý článek, naprostý souhlas...karmaR^

11 19
možnosti
JL

J62á78n 11L94o46s98k95o89t

4. 7. 2015 20:26

Konvička, choďte sa zaliať;-D

0 0
možnosti
LP

Pokud tito uprchlíci nejsou ekonomičtí emigranti , tak mají za svoji svobodu bojovat. Kdyby se takto chovaly Evropané a Rusové za 2 SV. tak tady budeme  při velkém štěstí diskutovat v němčině

19 1
možnosti
Foto

Tak to je ulet ... Cesi (az na jednotlive vyjimky) bojovali??

0 4
možnosti
OB

Já si myslím, že to vaše multikulturní socialistické neobolševické peklo, které prosazujete je horší než fašistický stát :-)

22 1
možnosti
RM

Mimo jiné, Okamura není imigrant, to máte dost zmotané. Vždyť má matku Češku.

16 0
možnosti
Foto

Kdyby mel otce ze Syrie, na veci by to asi nic nemelo, ale presto si troufam tvrdit, ze by to vsechno bylo jinak :-)

2 1
možnosti
MP

Díky autorovi za výstižný článek, souzním.

díky i těm, co K VĚCI diskutují.

7 19
možnosti
Foto

No jo strana zelených, to hovoří za vše. Tak jen jednu konkrétní informaci. Okamura je sice naplavenina, ale není imigrant. Jinak nestojí váš článek za komentář. Cemper na druhou.

20 0
možnosti
RM

Mne člověk vyznávající islám nevadí dokud - nebude narušovat naši kulturu, nebude vyžadovat "pig free" zóny, nebude vyžadovat stavbu mešit a celkově nám nebude vnucovat on svoji kulturu. Česko, z velké části ateisticky založený národ, má své pravidla, své mechanismy, svou historii atd. - proč bychom se my, u nás doma, měli přizpůsobovat a hrbit další skupině lidí, kteří jen tak pracovat nebudou, protože neumějí česky, kdoví zda umí alespoň anglicky. Už tady jednu z velké části nepracující a negramotnou skupinu lidí máme - nač další?

Osobně raději nevpustím do země 1000 uprchlíků než abych se dočkal toho, že tři z nich jsou nastrčení od IS a budou tu zakládat buňku jejich "spících vlků". Ano, procento je mizivé, ale je.

Dále - na české vážně nemocné děti musí lidé sbírat vršky od "petek" - tam nejsou peníze přece. Ale integrovat imigranty, kteří z toho kapesného chodí chlastat místo toho aby si je šetřili na lepší život až dostanou azyl.....ale vlastně na co? Však on se i pak o ně někdo postará.

A když už se mluví o fašismu, protože člověk nechce tady nějaké ty ekonomické uprchlíky - kde je fašismus v otázce Vietnamské? Říkal někdy někomu někdo z Vietnamu, že nesmím snít pár pěkných kotlet? Že žena není plnohodnotný člověk? Vietnamci se přizpůsobili, integrovali, otevřeli večerky, bistra, tržnice a kdoví co ještě. Kde je fašismus v otázce cikánské? (moderně čti romské)

24 0
možnosti
Foto

Jste pomerne medialne zpracovan a je tezke s takovymi lidmi vest dialog, protoze oni nemaji nazor, jen omylaji dokola totez ..... a co se tyce neustale vzpominanych vicek od petek, to je opravdu naprosto jiny problem a zneuzivana vec

1 5
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3497x
Člen předsednictva Strany zelených, působí na Ústavu religionistiky na Masarykově univerzitě v Brně.

Seznam rubrik