Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

https://www.youtube.com/watch?v=t_Qpy0mXg8Y

Fakt kvalitní video o tom co je islám zač, ale nutnost znalosti angličtiny.

0 0
možnosti
PB

Další mladý blbísek s patentem na pravdu. Zřejmě to k tomu věku patří;-)

5 1
možnosti
KV

Má otázka je pro ty, co říkají, že imigranty ne nebo imigranty ano, jen ty přizpůsobivý a pod.... Jak poznáte imigranta ? Budete svou nenávist, zlobu, naštvaní projevovat vůči každému, kdo tak vypadá? Dne 04.07. okolo 13:00 jsem jela metrem v Praze, nastoupilo do metra C muzeum  4 lidé snědší pleti (máma a 3 děti věk cca 5, 8 13?, romové to nebyli), jen máma měla šátek obyčejný barevný. 3 lidi vystoupili ze soupravy, u jednoho jsem zaslechla zatracení (hrubší výraz) imigranti, další něco zamumlali nesrozumitelně. Jaké překvapení, když rodinka promluvila Česky, plyně a hezky ... Byli to  Češi. Smutné je, že před rokem by nevystoupil nikdo.

2 1
možnosti
JM

V Praze, nastoupilo do metra C muzeum  4 lidé snědší pleti....byli to Češi. No, já bych si asi vystoupil také;-D

1 0
možnosti
PM

P72e19t17r 59M52i41k11e87š

7. 7. 2015 8:13

Ach to je zase sranda. :D Opravdu mam rád když o takovýhle věcech mluví člověk, kterej zná historii tak maximálně z učebnice pro základní školy, korán viděl možná tak v knihkupectví za výlohou a na zprávy kouká občas večer na nově :D Mno utěšuje mě snad jen to, že takovýhle lidí ke spíš menšina a povětšinou zdiskreditujou sami sebe dřív než stačí spáchat nějakej velkej provar. Ale tak jako chápu, že každej musí mít nějakej koníček.

1 0
možnosti
Foto

Oni ti muslimové to novopohanství a náboženství Keltů ještě vysvětlí, to se neboj :-/

11 0
možnosti
Foto

USA a západní země vytvořily ISIS za tím účelem, aby mohli svrhnout prezidenta Sýrie Bašára Asada, aby po jeho svržení už nic nebránilo USA v tom, aby z Kataru postavili plynovod přes Sýrii do Evropy, aby tak USA obchodně dominovaly nad Ruskem. Kvůli této intrice tajných služeb USA musely zemřít doslova statisíce lidí. Podle odhadů OSN zemřelo pouze v Sýrii za 4 roky od zahájení této války cca 250 000 lidí. V Iráku podle odhadů zemřelo od začátku invaze USA dokonce až cca 500 000 lidí. No a teď je podle mnoha lidí na sociálních sítích zcela zjevné, že nám tyto lidi z ISIS tlačí USA do Evropy jako uprchlíků spolu se zuboženém lidmi, kteří před ISIS utíkají do Evropy. No a tto lidí nám politici EU přerozděleny, aby když přijde vhodný čas, způsobily chaos na našem území? Pro lidi, kteří smýšlejí čistě - lidsky, jsou takové zákeřné myšlenky nepředstavitelné. Nedokáží si vůbec představit, že by někdo, natož demokratičtí politici USA, EU kteří USA v tomto napomáhají, by mohl být až natolik zvrhle smýšlející, že by s cílem dosažení obrovského obchodního zisku a přes zisk obrovské moci, byl schopen obětovat životy tolika lidí. Už mnoho krát potvrzena realita z historie však dokazuje, že v historii tomu vždy takto bývalo. Válka totiž není nic jiného, ​​než jen pokračování politiky vládnoucí vrstvy (Oligarchie) avšak jinými - válečnými prostředky.

0 2
možnosti
DH

podle toho jak se rozvíjí diskuze, tak pozoruji, že už ani na idnes jim to lidi nežerou a to je moc dobře R^

0 0
možnosti
JK

V životě potká člověka mnoho tragédií, ale opravdu ta největší, to je srážka s blbcem;-(Rv!!

5 1
možnosti
JO

Hrebenara, Matouši, znáte?

3 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3497x
Člen předsednictva Strany zelených, působí na Ústavu religionistiky na Masarykově univerzitě v Brně.

Seznam rubrik