Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KM

Podstatne je, ze Evropane by se mohli a meli zabyvat smysluplnejsimi vecmi nez badanim v odkazu poustniho bandity a jeho soucasnych kumpanu. Kdo se zabyval pred nejakymi 30 lety terminy jako saria, takija? Vzdyt je to na palici.

2 0
možnosti
JM

Proč tedy vyhledáváte každý článek o islámu?

0 2
možnosti
Foto

Máte pravdu, ale zdejším fanatikům to nevysvětlíte.:-/

2 7
možnosti
RM

A mimochodem, autore, chytroline, víte proč ti Cikani utekli ze Středního východu? Pravdepodobne pred islámem.... Doba sedí, směry sedí a živá, zábavná cikánska povaha si islamofasismem fakt nerozumí.

2 1
možnosti
RM

Pane, Vy jste uplne hloupej, nebo jste spadl z jahody? Muslimove vedou valkú proti celému světu uz 1500 let! Víte kdo žil v Afganistanu? Budhiste. Nyní jsou vyhlazeni. Víte kdo žil na Středním východě? Krestane, Byzantská říše! Nyní jsou vyhlazeni! Nam muslimove pri džihádu zabili krále Ludvíka Jagelonskeho v Mohace v Maďarsku, kdyz on bránil Uhry pred dzihadem. Viděn museli Rakousku a Evrope zachránit i Poláci kdyz j dzihadiste obléhali. V Somalsku dřív take žili kmeny ktere vyznávali ruzne přírodní Bohy a na Alaha kašlali.

A vy najednou zjistíte ze islám nikdy nic násilného neudělal! Doporučuji vám alespoň studium dětských historických knížek.;-€

13 3
možnosti
KM

To je marny. Na cloveka z takovych spoluvropanu pada hruza. Jeste v poslednich Rakousko-Uherskych citankach byl clanek "Sobiesky, Sieger ueber die Tuerken", na Slovensku vrazdili, rabovali, odvlekali do otroctvi, dostali se na Moravu.....a pan si tady humanitne mudruje. Fuj.

4 0
možnosti
PK

Něco reálného, co by šlo vydávat za důvod k šíření islámu do ČR kromě rádoby ironických tlachů by pan autor neměl? Když už jste takhle elegantně zesměšnil odpůrce islámu, mohl byste to završit chvalořečením jeho příznivců.

8 1
možnosti
Foto

Mate problem chapat psany text? Vidite v nem nejake zesmesnovani odpurcu islamu? ... chovate se, a nejen vy, jako skalni fanousek nejakeho fotbaloveho tymu, ktery proste musi vyhravat za kazdou cenu a mansaft tvori jen sami zarucene ctnostni a vzorovi fotbaliste. Prohra toho tymu, ale treba i remiza je dilem komplotu s rozhodcim a dilem spatneho stavu hriste ... Proc mate pocit, a opet nejen vy, ze tohle je nejaky boj mezi nami v Evrope nebo v Cesku? Ze ten, kdo neuzna argument, ktery vy ano, je nepritel nebo prinejmensim hlupak? Jde opravdu o tak tradicni a zcela jasne zalezitosti? A opravdu jen proto, ze toto tema plni ted par tydnu titulni stranky novin, blogu a podobne, jsme nuceni na tuto medialne politickou hru pristoupit? Opravdu se situace pred temi nekolika tydny natolik radikalne zmenila, nakolik se radikalne zmenila temata nejen v blozich a podobne? ... Omlouvam se, ze jsem tak dlouze zareagoval prave na vas, ale tak nejak to tak zrovna vyslo :-). Samozrejme budu mistni ukricenou vetsinou zase za prudice, ale s tim se da celkem bez problemu zit ;-)

3 4
možnosti
JF(

Pokud zde bylo zatím muslimů jen pár, pak o nich skutečně nebylo slyšet. Ovšem poučení již zde máme, rómská populace se potuluje Evropou již více než 600 let, přesto se ji nikdy a nikde nepodařilo úspěšně začlenit do většinové společnosti. Když se ještě po tolika staletích musí v našem státe na tyto pokusy o začlenění (typu vynalézání perpeta mobile) vynakládat miliardové částky ročně, zřejmě není něco v pořádku. Naštěstí (v neštěstí) se tato populace živí dávkami a přiživuje krádežemi kovů a pod., úspěšně tvoří skanzeny typu Chánova, Luniku X apod., nicméně přece jen nemá ve zvyku opásávat výbušninami a odebírat se spolu s desítkami neromů na onen svět. Jejich férovka potřebuje alespoň pět na jednoho.

Nu a nyní bychom si zvali podobné, o jejichž pracovních kvalitách lze s úspěchem pochybovat, stačí podívat se na statistiky příjemců dávek „vyspělých západních a severských států". Vzdělání v jiných vědách, než je znalost Koránu, je u nich zcela zanedbatelná, stačí si vyhledat statistiku původu nositelů Nobelových cen, tedy vyjma Nobelovy ceny za mír pro Arafata. také i údaje o průmyslové výrobě, je-li jaká, totiž jinak než praxí v oboru se nikdo nic nenaučí.

K tomu všemu bychom ještě dostali k dobru a za odměnu i pár teroristů s mnoha tisíci mrtvých (New York, Madrid, Londýn, Paříž a mnoho dalších míst,dokonce i v Austrálii a Indonézii), stovky hořících aut a domů v ulicích při zábavních večírcích nezaměstnané muslimské mládež, (Londýn, Paříž a další města), pak i řezání hlav, nohou a rukou, upalování v přímém přenosu, ukamenovávání žen, sem tam i nějaké znásilnění. A v té nejkrystaličtější podobě nám představu o soužití aktuálně předvádí tzv. Islámský stát. Zde platí to biblické: „Strom poznáš po ovoci, člověka po skutcích".

A na argument o slušných mírumilovných muslimech neslyším, i ve fašistickém Německu, komunistickém Rusku, Maově Číně i Pol-Potově Kambodži žili zajisté i mírumilovní slušní lidé, možná i většina, ovšem kormidlo dějin drželi v ruce jiní.

10 0
možnosti
Foto

Po precteni pasaze o pracovitosti, vzdelani a podobne je jasne, ze pausalizujete na zaklade medialni predstavy o tom, jak vypada obecne "svet muslimu" ... chapu to, ale na zaklade osobni pomerne prekvapive zkusenosti z mnoha zemi sveta nesouhlasim .. a mam na mysli i zeme typu Spojene staty ci Kanada

2 2
možnosti
MK

Vaše zcestné vývody nestojí za komentář. Jen se podívejte na samý počátek. Vše křesťanské se za necelých 100 let změnilo na islámské a určitě ne silou slova z Koránu.

Vize těch, kteří té 1,5 miliardě přednáší Korán, se vůbec nezměnily a pokud se objeví osvícený muslim-filozof, je hrubou silou ušlapán.

5 2
možnosti
LS

Trochu jsem se leknul, ale potom jsem si přečetl Váš profil a bylo mi všechno jasné. Za mě určitě palec dolů.

10 3
možnosti
Foto

Bývaly doby, kdy byli Zelení jen naivně poblouznění, ale dnes už je to těžká diagnóza. A vůbec nechápu, jak takový blábol může mít chvilku po uveřejnění karmu 8,10. Buď mají karmovací pohotovost všichni multikulti z republiky, nebo někteří jednodušší čtenáři dali karmu jen za (rádoby ironický) nadpis.

14 2
možnosti
MK

Když  dala karmu Maruškinová , je přece vše jasné.

7 1
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3497x
Člen předsednictva Strany zelených, působí na Ústavu religionistiky na Masarykově univerzitě v Brně.

Seznam rubrik