Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

Lžete, zvláště o té Indonésii. Tam dochází k častým útokům muslimů na křesťany, vedoucím často k vyhánění křesťanů z některých oblastí. Dále tam samotná vláda cíleně stěhuje muslimy na převážně křesťanský ostov Papua, resp. do jeho západní části (východ je samostatným státem Papua-Nová Guinea).

14 0
možnosti
KC

Jaké poserou*ky jsme si zvolili, takové máme. Národ chce NE, politici udělají ANO. Vždyť my sami jsme islamizaci dali křídla !!

4 0
možnosti
RS

Islám není jen náboženství, ale totalitní idelogoie. V mnoha muslimských zemích jsou faktickými vládci imámové a to je ten problém. Ve středkověku stál vedle krále křesťanský biskup a bez něj nic nešlo. Tam si nyní nacházi islám. Je to nebezpečná idelogie na úrovni komunismu. Vaše naivita pramení z věku a příslušnosti ke straně, která je podobně ideologicky vyhraněná a též se snaží diktovat všem okolo jak mají žit a to formou zákazů a přikázání.

16 0
možnosti
VZ

Milý Matouši, nikde jsi nedokázal, že islám je jiný než islám. Inu proč? Protože islám je islám a má své kořeny, které jsou neměnné a muslimové následují svého proroka. Nebo to tak není? Ale možná se ti, kteří studují Islám jako politický systém, zmýlili. Možná přehlédli nějaký další zdroj učení. Kde jsou další zdroje islámu, o kterých nevíme? To, že se v každé zemi muslimové, chovají jinak, je dáno jejich procentním zastoupením v populaci (čím více muslimů, tím více problémů) a nic na tom nezmění ani Matouš, Petr, Jan a ani Pavel ne.

Je třeba neustále opakovat, že vedle duchovního obsahu je nedílnou součástí Islámu agresivní politický systém, který je nekompatibliní se sekulárním pojetím státu a to je to oč tu běží.

13 1
možnosti
JH

J39a33n 18H84l53e43d12í65k

14. 1. 2015 15:03

islam je krvavá diktatura a absolutní totalita, kdo se z musulmanů vzepře-- zítřku nedožije. Chránit a chválit muslímy je totéž jako oslava nacistických koncentráků.--  Muslímové jsou jak Jezinky,-- otevřete nám republiku, bankovní konta a my jenom ohřejeme dva prstíčky, proto dnes Sobotkova vláda přistoupila na udělování asylu pro Syřany, prý jen 15 rodin, že má každá 18 dětí a mraky příbuzných, to cudně zamlčuje.-  A KDE JE SLÍBENÉ REFERENDUM??

16 1
možnosti
JN

Jo, a ještě k těm grafům. Pletete jabka a hrušky do jednoho hnusnýho kompotu. Pokles kriminality může být dán jinými okolnostmi, například sociálními programy, posílení policejních sborů atp.. A díky směrnicím z Bruselu NENÍ možné vytvářet statistiku kriminálních skutků dle rasového původu jejich pachatelů. Stejně jako se u nás nedozvíte, že 80 % všech vězňů u nás jsou Romové.

13 0
možnosti
JFB

Hlavně vynechat Francii z druhého grafu... Navíc ani nejde o celkový počet trestných činů, ale jakých. Zlegalizujte marihuanu, případně, tam kde je legální zakažte a graf se pěkně zhoupne.

4 0
možnosti
JN

Ještě jste pane Vencálku zapomněl napsat do nadpisu, že řežou lidem hlavy zaživa. Fakt.

14 0
možnosti
Foto

Super clanek, souhlasim! Dekuji, ze jste se nebal napsat jiny nazor aneb Pozdrav z mista, ktere je z 60% tvoreno muslimy, a zije se nam tu pokojne. R^

3 23
možnosti

to ale lidem, co považují Islám, Islamismus a muslimské fundamentalisty, či teroristy za jedno a to samé...

0 3
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3497x
Člen předsednictva Strany zelených, působí na Ústavu religionistiky na Masarykově univerzitě v Brně.

Seznam rubrik