Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tím, že Amazov vybuduje sklad nijak neovlivní existenci či neexistenci pracovních míst v eshopech! Již dnes is můžete objednat z Amazonu v Německu prakticky cokoliv. Argumentovat ztrátou a zničením firem je nesmysl a strašení.

Plky o tom, jak je potřeba lákat firmy s co největší přidanou hodnotou, se sice v kavárnách hezky poslouchají, realita je taková, že největší problém se sháněním práce mají tí bez vzdělání, pro které by byla práce ve skladu luxus.

A když zelený začne vyprávět o problémech s nedostavěnou dálnicí, asi by měl radši mlčet, protože většinu staveb brzdí různé "ekologické" spolky.RvV

3 0
možnosti

Ach jo .... já o voze vy o kozách. Nechápu jak souvisí Zetor s tématem .... :-P

Ještě jednou pomalu: otázka nestojí jestli Amazon nebo nějaká jiná investice pro 10000 kvalifikovaných dělníků s vysokou přidanou hodnotou. Může být obojí. Problém je, že těch druhých se tak nějak nedostává na celém světě.

Proč nabídku shazovat ze stolu? Pokud vím, nechtějí žádné úlevy nebo dotace. Tak ať to postaví na vhodném místě a ať jedou. Že se na tom mediálně přiživují politici a novináři z toho dělají málem investici tisíciletí je věc jiná.

0 0
možnosti

Je to reakce na Petra Skácela z 22:54

0 0
možnosti
Foto

Dívaje se na problém svým sobeckým okem, jsem (budu) spokojen. Jako příležitostný zákazník budu pravděpodobně nakupovat levněji než dosud. Jenom tedy doufám, že Amazon nedostal a nedostane dotace(investiční pobídku) na cokoliv.

0 0
možnosti

Kemo, myslíte, že na magistrátě stáli frontu agenti s nabídkou "...postavit závody s vyšší přidanou hodnotou ... " ?? A kvůli Amazonu museli z kola ven? Nenechte se vysmát. Buďme rádi alespoň za ty drobné jako jsou sklady.

Jinak si myslím, že se této akci věnuje mnohem větší pozornost, než si zaslouží.

0 0
možnosti

P73e68t83r 22S96k71á64c16e52l

25. 3. 2014 22:54

Ano, této akci nevěnovat pozornost, smést ji ze stolu. Proč se např. pan Hašek nesnažil již dříve napravit chyby minula. Např. zajistit podporu rozvoje průmyslu v Brně. Vždyť Zetor vyvážel v r.1990 traktory do 80.zemí světa!  Ví někdo, jak bylo potrestáno vedení Zetoru (to po roce 1993) za zneužití svého postavení, za rozkradení světově proslulé firmy? V tomto mě pan Hašek zklamal, snad ani neví, že výkonný průmysl je předpokladem moci a blahobytu každého státu. Nikoliv sklady, překladiště apod. nesmysly. Je třeba používat zdravý rozum...R^

0 0
možnosti
Foto

Samozřejmě jde o to, že Brno tu "úžasnou" investici Amazonu  odmítlo a chechtman Hašek ji proti vůli volených zastupitelů Brna prosadí, protože socialisté mají zduřelý a ztopořený pocit, že vědí nejlépe, co je dobré.

1 0
možnosti

Ale no tak!

Takhle autora a jeho socialistické myšlení shodit!R^V

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3497x
Člen předsednictva Strany zelených, působí na Ústavu religionistiky na Masarykově univerzitě v Brně.

Seznam rubrik